Sharing is caring!

De meerderheid van de Amerikanen geeft meer uit dan ze nodig hebben voor hun verzekeringsbehoeften. Als ze gewoon tien minuten van hun dag zouden nemen om online te winkelen voor een minder duur plan, zouden ze honderden dollars per jaar kunnen besparen. Dit kan worden gezegd voor de gezondheids-, auto-, en huis- of huurverzekering.

Een verzekering is belangrijk voor de veiligheid en bescherming van uw gezin. Als er ongelukken gebeuren, moet u uw dure spullen laten dekken, anders kunt u ze kwijtraken. Helemaal niet betalen voor een verzekering is waarschijnlijk de slechtste manier om geld te besparen. Dit kan u uiteindelijk veel meer kosten op de lange termijn. Het vinden van een minder dure premie is echter de beste manier om te beginnen met het in orde maken van uw financiën.

Prijzen van verzekeringen vergelijken via vergelijkingswebsites

Op websites kunt u de prijzen van verzekeringen van alle grote vervoerders vergelijken. Dit is de snelste manier om te winkelen voor al uw verzekeringsbehoeften. Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het winkelen voor een nieuw verzekeringsplan is om ervoor te zorgen dat u weet wat het plan biedt. Geloof het of niet, verschillende bedrijven bieden verschillende pakketten aan.

Om deze informatie snel te verkrijgen kunt u het bedrijf bellen en een heleboel vragen stellen. Vergelijk op plan met een ander om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u nodig heeft. Zorg er ook voor dat u weet wat uw aftrekposten zijn voor elke polis. Het hebben van een hoger eigen risico kan uw maandelijkse premie verlagen en visa versa. Door over te schakelen naar een ander plan of gewoon een hoger eigen risico op uw ziektekostenverzekering, autoverzekering en huisverzekering kan u een waar van €100 tot €1.200 per jaar besparen!

Vaak zijn mensen snel tevreden met hun verzekering

Vaak zijn mensen tevreden met hun huidige verzekeringsagent en willen ze niet overstappen naar iemand anders om redenen van loyaliteit. Dit is prima, maar het kan nog steeds de moeite waard zijn om online te winkelen om een andere prijs te vinden om te onderhandelen over een betere prijs met uw huidige agent.

Gebruik het onderzoek dat je online vindt om ze te laten zien dat je minder zou kunnen betalen met een ander bedrijf, maar zal vasthouden aan uw huidige bedrijf als ze uw premie een beetje te verlagen. U moet moedig en zelfverzekerd zijn bij de presentatie hiervan. Maak het eenvoudig en geef gewoon een vriendelijke reden van hoe je probeert om geld te besparen op dit moment.

Vaak kun je flinke kortingen krijgen

Kortingen zijn bijna altijd beschikbaar, u hoeft het alleen maar te vragen. Deze kortingen zijn vaak een korting voor het betalen van een half jaar of een jaar in plaats van een maand, of voor het automatisch laten aftrekken van uw maandelijkse premie van uw rekening. Er kan zelfs een korting zijn voor het samenvoegen van al uw verzekeringsbehoeften in één bundel. U kunt vaak een flinke korting van 10% krijgen als u daarom vraagt. Denk er eens over na, dit kan resulteren in een besparing van €50 tot €800 voor het jaar.

Als het gaat om de verzekering, maak dan niet de fout te denken dat je het niet nodig hebt. Het leven zal iets op uw manier gooien, het is in principe een garantie. Maar als het gaat om het betalen voor een verzekering, betaal dan niet meer dan je nodig hebt. Neem nu even de tijd om het plan te vinden dat het beste voor u is en begin met het besparen van geld.