Sharing is caring!

Eigendom is een kostbaar bezit, en om het te beschermen tegen onverwachte schade in geval van brand, overstroming, aardbeving, etc. is het altijd nodig om een huisverzekering af te sluiten. Echter, als uw bestaande gezondheidspolis uw maandelijkse inkomen uitput, zijn hieronder een paar zekere schot in de roos waarmee u de kosten van uw woningverzekering onder controle kunt houden, Opstalverzekering vergelijken levert je vrijwel altijd het meeste voordeel op!:

Onderzoek alle opstalverzekering verzekeraars

De beslissing om een woningverzekering af te sluiten mag niet overhaast worden genomen. In plaats daarvan moet u onderzoeken en een lijst maken van verzekeringen die worden aangeboden door verschillende verzekeringsaanbieders. U kunt ook online verzekeringsoffertes krijgen om de kosten van verschillende polissen in te schatten. Kies een betrouwbaar bedrijf waar u het uitgebreide woonhuisverzekeringsplan kunt kopen dat past bij uw behoeften en natuurlijk bij uw budget.

Je premie daalt wanneer je voor een hoger eigen risico kiest

Het eigen risico is het deel van de schade dat u moet betalen voordat uw verzekeraar de schade volgens de voorwaarden van de polis betaalt. Hoe hoger het eigen risico dat u vaststelt, hoe lager de premies die u maandelijks moet betalen. U moet het eigen risico echter zo hoog vaststellen als u zich kunt veroorloven.

Let op met onvoorziene omstandigheden

Koop de woning op een strategische locatie, maar zorg ervoor dat deze uit de buurt van de schadegevoelige gebieden ligt. Als u in een rampgevoelig gebied woont waar overstromingen, stormen of aardbevingen veel voorkomen, is de kans groot dat uw woningverzekering een apart eigen risico heeft voor dit soort schade.

Geen kleine schadeclaims indienen bij de verzekeraar

Dit is de meest voorkomende fout die veel mensen maken. U put uw polis uit bij kleine schadegevallen, waardoor er geen ruimte is voor een grotere verliesbescherming. Het is beter om kleinere zaken zelf te regelen en deze polis te bewaren om uw huis te beschermen tegen grotere catastrofale verliezen.

Veiligheid van je woning verhogen

Om te voorkomen dat uw huis wordt beschadigd door kleine ongelukken, wordt voorgesteld om de veiligheid in uw huis te verhogen door het installeren van apparaten zoals rookmelders, inbraakalarm, enz.

Meerdere verzekeringen combineren bij een verzekeraar

Net zoals u uw internet-, telefoon- en TV-pakket samenvoegt, kunt u ook uw verzekeringen samenvoegen met één verzekeraar. Koop uw zorgverzekering, huiseigenaren, levens- en autoverzekeringsplan bij één verzekeringsmaatschappij en kom goedkoper uit door deze verzekeringsproducten te bundelen. U kunt ook polissen kopen in een pakket dat minder duur is in vergelijking met enkelvoudige polissen. Het bevrijdt u ook van de problemen van polis vernieuwing.

Kies niet voor onnodige dekkingen

Koop niet de dekking die u niet nodig hebt. Net als aardbeving dekking is vaak onnodig in de meeste zones, niet opnemen van sieraden als het op een catchpenny prijs, enz. Sluit ook een grondwaarde uit van uw polis. Het dekken van grond waarop uw huis is gebouwd heeft simpelweg geen zin omdat het onwaarschijnlijk is dat uw land wordt gestolen of in brand wordt gestoken. Dus om groot te besparen, verzeker de waarde van uw huis alleen.

Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen die ook leeftijds- en beroepskorting bieden. Soms zijn er bepaalde kortingen voor gepensioneerden en mensen met een goede kredietwaardigheid. Elimineer nooit de dekking die belangrijk is om uw geld te besparen, want extra uitgaven voor belangrijke diensten zullen u op de lange termijn ten goede komen.