Sharing is caring!

Om zich voor te bereiden op de verhuizing moet u meestal de meeste, zo niet alle, eigendommen inpakken. Het kan ook nodig zijn om nieuw meubilair te kopen, een andere tijdrovende taak. Er is nog een andere taak die tijdrovend kan zijn: het selecteren van de beste, of meest geschikte, nutsvoorzieningen pakket voor uw nieuwe woning.

Nutsbedrijven omvatten diensten zoals elektriciteit, gas of olie voor verwarming, water, telefoon, televisie en internetdiensten. De nutsbedrijven die misschien wel het meest geschikt waren voor de vorige bewoner zijn misschien niet de meest geschikte keuze voor u. Vaak zult u een verscheidenheid aan mogelijke pakketten moeten overwegen, waarbij u voor veel van deze pakketten een contract moet ondertekenen. Gun uzelf ten minste twee of drie weken de tijd om de verschillende dienstverleners en hun aanbod te leren kennen voordat u een selectie maakt. Ook vertellen we je in dit artikel meer over alles in een pakket vergelijken zodat je altijd de beste deal in huis haalt.alles in 1 aanbieder

In je nieuwe huis zonder internet zitten is vervelend

Het is belangrijk dat u deze diensten bij uw verhuizing in huis hebt. Wachten op de installatie van deze diensten is over het algemeen niet bevorderlijk voor het verhuisproces.

U denkt misschien dat u het regelen van de nutsvoorzieningen na uw verhuizing aankan, vooral als dit uw eerste ervaring is met het zelfstandig wonen. Dit is een vergissing, want u zult merken dat het aanzetten van deze diensten niet eenvoudig is om een schakelaar om te draaien.

Sommige nutsbedrijven kunnen een lange doorlooptijd hebben tussen het moment dat u een contract tekent en het moment dat de eigenlijke diensten worden ingeschakeld. Deze doorlooptijd kan gemakkelijk enkele weken zijn, gedurende welke u geen toegang heeft tot deze diensten. Er is een duidelijk voordeel aan het maken van uw selecties voorafgaand aan de eigenlijke verhuizing, zodat de diensten voor u beschikbaar zijn wanneer u verhuist.

Maar hoe kies je nou de beste alles in 1 aanbieder?

De beproefde manier om nutsbedrijven te selecteren is om elk bedrijf te bellen en informatie te vragen over hun diensten en prijzen. Dan wordt de keuze eenvoudig, maar het kan veel tijd in beslag nemen als u elk bedrijf belt, wacht tot er een vertegenwoordiger beschikbaar is en vervolgens over alle pakketten en kredietvereisten praat om de dienst op te zetten.